Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si gjyqtar, 1 627 682 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagog i jashtëm në Albanian University, 355 950 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge në Albanian University, 462 600 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e pasurisë, shtuar me 200 000 lekë.
2) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 3 626 672 lekë.
3) Detyrim financiar ndaj një të treti, shuma e shlyer 500 000 lekë.
4) Detyrim financiar ndaj një të treti, shuma për t’u shlyer 40 000 dollarë.
5) Detyrimi financiar ndaj një të treti, shuma e shlyer 40 000 dollarë.