Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga pagat si gjyqtare, 1 695 082 lekë.
2) Të ardhura nga vizita studimore në Itali, organizuar dhe financuar nga OPDAT dhe PAMECA IV, 670 dollarë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, të ardhura si ndihmësadministrator pranë Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara në Ministrinë e Financave, 437 170 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Shtesa në kursimet vjetore, 450 000 lekë.
2) Hua dhënë vëllait, 800 000 lekë.
3) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 000 lekë, me afat 300 muaj, normë interesi 3 %, detyrimi financiar i pashlyer, 3 728 161 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka