Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime si gjyqtar, 1 590 901 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesat bankare, 13 514 lekë.
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja, 32 400 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga pranë Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, 1 053 651 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e kursimeve të siguruara së bashku me bashkëshorten për 2014, 700 000 lekë.
2) Shpenzime për blerjen e një garazhi me sip. 18.31 m2, 1 283 800 lekë, pjesa takuese 50 %.
3) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën 5 000 000, me afat 25 vjet dhe normë interesi 3 %, detyrimi financiar i pashlyer 3 756 834 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka