Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar Bashkie 741 508 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja: të ardhura nga paga 507 516 lekë
2)Bashkëshortja: të ardhura nga aktiviteti privat 510 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën 354 261 lekë për një kredi bankare të aktivizuar në 6.09.2010.
2) Detyrime të paguara në vlerën 158 323 lekë për një kredi të aktivizuar në 29.09.2010.
3) Detyrime të paguara në vlerën 90 000 lekë për një kontratë huaje të nënshkruar në 14.09.2010.
4) Detyrime të paguara në vlerën 80 000 lekë për një kontratë huaje të nënshkruar në 14.09.2010.