Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura të vitit me vlerë 972 720 Lekë nga paga dhe dietat si Kryetar i Bashkisë Mallakastër.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura të vitit me vlerë 248 640 Lekë nga paga si punonjëse e subjektit ‘Shkëlqimi 07’ Sh.p.k.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersGjendje me vlerë 797 852 Lekë në llogarinë e pagës pranë Raiffeisen Bank në 31 Dhjetor 2017.