Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura me vlerë 926 385 Lekë nga paga si Kryetare e Bashkisë Gramsh. Për periudhën Janar-Mars paga mujore ka qënë 73 060 Lekë dhe për periudhën Prill-Dhjetor paga mujore ka qënë 77 900 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, të ardhura vjetore me vlerë 644 486 Lekë (54 042 Lekë/muaj) nga paga si mësues në Gjimnazin Sh. Guzi.
2) Bashkëshorti, të ardhura me vlerë 128 024 Lekë nga depozitat personale në Fondin e Invstimeve pranë Raiffeisen Invest.
3) I biri, të ardhura vjetore me vlerë 838 800 Lekë nga paga si përgjegjës i burimeve njerëzore në Universitetin Epoka. Paga mujore për periudhën Janar-Gusht ka qënë 72 000 Lekë/muaj dhe për periudhën Shtator-Dhjetor ka qënë 65 700 Lekë/muaj.
4) E bija, të ardhura me vlerë 918 286 Lekë (paga neto mujore është 92 929 Lekë/muaj) nga paga si përgjegjëse IT në Drejtorinë e IT dhe Marrëdhënieve me Publikun në Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore.
Payments received for obligations from third partiesNuk Ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka