Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura me vlerë 832 785 Lekë, nga paga si Kryetar i Bashkisë Finiq.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 559 298 Lekë nga paga si specialiste pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit.
2) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 3 000 Euro, dhuratë nga prindërit për shkollimin e djalit.
3) I biri Z. Vasil Hristo, të ardhura me vlerë 7 129 GBP nga puna me kohë të pjesshme në Angli, bazuar në statusin e pajisjes me kartën e punës. Gjendja e llogarisë bankare të djalit në 31 Dhjetor 2017 është 7 129 GBP.
4) I biri, të ardhura vjetore me vlerë 9 000 GBP nga Student Loans Company në Angli, kredi studentore.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka