Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si deputet, 1 901 571 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Të ardhura nga interesat bankare të depozitës me afat, 2 402 euro.
2) Të ardhura nga interesat bankare të depozitës me afat, 700 319 lekë. Depozita është në shumën 7 000 000 lekë dhe në emrin e bashkëshortes.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga konsulenca pranë Future-University-of-Tirana shpk, 15 300 euro.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si Këshilltare në kabinetin e Guvernatorit të BSH, 2 529 655 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function154%
Others
1) Bashkëshortja çelur depozitë bankare me afat 3-mujor, nga interesa te bondeve, gjendje më 31 dhjetor 297 509 lekë.
2) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 1 026 euro.
3) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, -16 paund. Bashkëshortja, gjendje depozitë bankare më 31 dhjetor, 10 000 euro.
4) Djali, Denion, celur depozitë bankare si garanci për pajisje me vizë, 10 000 euro.
5) Bashkëshortja, gjendje kartë kredi më 31 dhjetor, -162 385 lekë. Karta është mbyllur në fillim të vitit 2017 sepse u konstatua përdorim abuziv i saj.
6) Gjendje llogari bankare të pagës, 20 000 lekë.
7) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare të pagës, 222 517 lekë.