Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


DEKLARATA PAS LARGIMIT NGA DETYRADEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura në vlerën 733 950 nga paga si administrator i Shoqërisë "Albpetrol" SH.A.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja Znj.Kimete Zeqaj, të ardhura në vlerën 34 400 Lekë nga pensioni.
2) I biri, Z.Klajd Zeqaj, të ardhura në vlerën 81 600 Lekë nga paga pranë Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli”.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
Others
1) Gjendje 166 808.51 Lekë të llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk ka