Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 551 333 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, të ardhura nga paga në “RTSH” dhe “Radio Tirana”, 1 021 200 lekë.
2) Bashkëshorti, të ardhura nga paga në “Club Musicor sh.a.”, 2 326 134 lekë.
3) Bashkëshorti, të ardhura nga Fondacioni Shoqëria e Hapur, 71 400 lekë si trajnues Forumi Aktivizmi Rom.
4) Bashkëshorti, të ardhura nga paga në Media Active, 2 250 dollar.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersNuk ka