Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 1 758 000 lekë.
Incomes from BonusesPërfituar bursë nga Erasmus Mundur, 5 400 euro.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, të ardhurat nga paga, 1 102 000 lekë.
2) Vajza, të ardhurat nga paga, Tetor-Dhjetor 2016, 129 607 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function143%
OthersGjendje llogarisë së pagës më 31 dhjetor, 8 600 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka