Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 1 414 691 lekë.
2) Të ardhura nga pjesëmarrja në komisione parlamentare, 85 000 lekë.
Incomes from Bonuses
1) Të ardhura nga pagesa e telefonit, 204 000 lekë.
2) Të ardhura nga dietat, 827 750 lekë.
3) Të ardhura për blerje karburanti, 370 772 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga dhe pensioni 355 146 lekë.
2) Vajza Jonida, të ardhura nga paga vjetore në farmacinë "Mars Farma", Elbasan, 396 000 lekë.
3) Vajza Jonida, të ardhura nga fitimi vjetor nga biznesi i farmacisë "Mars Farma", Elbasan, 766 694 lekë.
4) Vajza Marsida, të ardhura nga paga vjetore, 24 500 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Vajza, Jonida Kllogjri, blerë makinë, 2 300 euro.
2) Vajza, Jonida Kllogjri, para cash nga shitje veture dhe kursime, 200 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Vajza Marsida, shlyer në vitin 2016 -9 000 euro për një kredi bankare për blerjen e shtëpisë me sip. 130 m2 në Itali me principal 155 000 euro dhe afat shlyerje 30 vjet. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 135 000 euro.