Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 2 324 263 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si drejtuese në Rrjetin Barazi në Vendimmarrje dhe në Rrjetin A.S.A.N, 138 000 lekë në muaj.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer në vitin 2016 -450 euro çdo muaj për kredi bankare, për të cilën detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 13 986 euro.
2) Shlyer në vitin 2016 -153 euro çdo muaj për kredi bankare me principal 15 000 euro, për të cilën detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 12 150 euro.