Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 1 414 691 lekë.
2) Të ardhura nga pjesëmarrja në komisione parlamentare, 154 700 lekë.
Incomes from BonusesTë ardhura nga dieta dhe shpenzime telefoni si deputet, 1 337 482 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga dhe përfitime si hulumtuese shkencore e punësuar në Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit, 2 160 699 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge në Universitetin Polis, 180 000 lekë.
3) Bashkëshortja, të ardhura nga leje lindje, 413 688 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare, 261 326 lekë.
2) Gjendja e llogari bankare kursimi, 35 126 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 261 dollar.
4) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 612 273 lekë.
5) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare kursimi, 50 102 lekë.
6) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 45 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Bashkëshortja, shlyer total detyrimi në vlerën -2 290 euro për një kredi për blerje veture marrë më 14.12.2012 me principal 9 000 euro dhe afat 48 muaj.