Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe shpërblime si Kryetar Bashkie 720 000 lekë.
Incomes from Bonuses
1) Të ardhura nga bonuse për transportin si Kryetar Bashkie 360 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of Boards
1) Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 140 400 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti: të ardhura nga paga dhe shpërblime 2 134 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function170%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën 603 885 lekë për një kredi bankare të marrë në emër të bashkëshortit.