Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar Bashkie në vlerën 780 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsShpërblime si anëtar i Këshillit të Qarkut në vlerën 144 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentQira ambjenti në vlerën 188 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateDjali zoti Besion Arifaj paga në vlerën 292 610 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function143%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 605 405 lekë për një kredi bankare në bankë të nivelit të dytë, pjesë e regjimit martesor.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -2 048 000 lekë për një kredi bankare në bankë të nivelit të dytë, pjesë e regjimit martesor.