Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si anëtar i Gjykatës Kushtetuese, 1 896 470 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëjetuesja, Shefkie Kortoci, të ardhura nga paga si arsimtare nga viti 1997 – 2012; nga puna përkohësisht në INSTAT, qarku i Kukësit dhe kontribut nga vëllezërit, 1 415 000 lekë.
2) E bija, Anisa Dizdari, të ardhurat si notere te Dhoma e Noterisë, Tiranë, 301 304 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka