Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar i Bashkisë Bilisht në vlerën 718 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsShpërblime si anëtar i Këshillit të Qarkut në vlerën 142 600 lekë.
Incomes from bank interestsInteresa bankare në vlerën 118 000 lekë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja zonja Ilda Miza paga nga mësimdhënia në vlerën 505 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function136%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka