Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar i Bashkisë Koplik në vlerën 741 312 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja paga në vlerën 661 920 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013

Notice: Undefined index: Kantina-Miqësia in /home/spending/application/views/scripts/moneypower/view.phtml on line 541
expenseDesc

1) Humbje e vitit financiar Relikaj shpk në vlerën -10 007 822 lekë.
2) Humbje e vitit financiar Kantina-Miqësia shpk në vlerën -179 879 lekë.
3) Blerë veturë tip Mercedes Benz në vlerën -70 000 euro.
4) Blerë truall me sip. 10 000 m2 në Koplik në vlerën -393 600 euro.