Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar i Bashkisë Vau- Dejes në vlerën 708 000 lekë.
Incomes from BonusesBonus transporti në vlerën 360 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si Këshilltar i Qarkut në vlerën 132 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja paga nga mësimdhënia në vlerën 528 000 lekë.
2) Djali zoti Arion Marku të ardhura nga biznesi “Studio Fotografike” në vlerën 500 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function169%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka