Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga dhe shpërblime si Kryetar i Bashkisë Rubik dhe si Këshilltar Qarku në vlerën 1 442 180 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja zonja Albina Vuka paga si Inspektore pranë Bashkisë Rubik në vlerën 381 264 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersBashkëshortja zonja Albina Vuka detyrime të papaguara në vlerën 740 523 lekë për kredi bankare marrë më 28.04.2011 me principal 1 000 000 lekë, afat shlyerje 7 vjet dhe normë interesi 17.5%.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Bashkëshortja zonja Albina Vuka detyrime të paguara në vlerën -241 857 lekë për kredi bankare marrë më 28.04.2011 me principal 1 000 000 lekë, afat shlyerje 7 vjet dhe normë interesi 17.5%.