Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga neto si Kryetar i Bashkisë Roskovec në vlerën 709 488 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja zonja Edmonda Çaushi të ardhura si Nëndrejtore e shkollës “Alush Grepeka” në vlerën 720 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersKredi për restaurim shtëpie marrë më 28.10.2013 me principal 936 000 lekë dhe maturim më 02.12.2010.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka