Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar i Bashkisë Leskovik në vlerën 660 000 lekë.
Incomes from BonusesBonus si Kryetar i Bashkisë Leskovik në vlerën 360 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsPaga si anëtar i Këshillit të Qarkut në vlerën 158 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function115%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka