Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si kryetar i Bashkisë Libohovë në vlerën 524 415 lekë.
Incomes from BonusesBonus për shpenzime udhëtimi si kryetar i Bashkisë Libohovë në vlerën 210 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si anëtar i Kryesisë së Qarkut në vlerën 46 800 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja paga si pedagoge në universitetin “Eqerem Çabej”në vlerën 718 001 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function1.06
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka