Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga dhe shpërblime si Kryetar i Bashkisë Fushë Arrëz në vlerën 1 284 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsShpërblim si anëtar i Këshillit të Qarkut Shkodër në vlerën 120 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function109%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka