Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Gjermani në vlerën 29 892 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesPërfitime si i përndjekur politikë nga Ministria Financave në vlerën 50 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function101%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën 1 070 për një kredi për blerje dhe mobilim apartamenti banimi marrë më 05.09.2003 me principal 10 000 dollar e afat maturimi 10 vjet.