Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si punonjëse e MPJ-së, (janar - gusht
2014), 792 252 lekë.
2) Të ardhura nga paga si ambasadore në Poloni, (shtator - dhjetor
2014), 9 844 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, të ardhura nga pensioni, 393 156 lekë.
2) Vajza, të ardhura nga puna në “Raiffeisen Zentral Bank”, në Vjenë, 84 495 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronare e një ap. me sip. 128.4 m2, vlera 61 000 dollarë.
2) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 32 640 dollarë.