Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Paga si Drejtor i Drejtorisë Konsullore në Arabinë Saudite në vlerën 299 691 lekë.
2) Paga si i Ngarkuar me Punë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Arabinë Saudite në vlerën 13 635 dollar.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 4 916 530 lekë për një kredi për të pastrehë me normë interesi 4%.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka