Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si konsull i Përgjithshëm në Selanik, 17 875 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si operatore në Konsullatën tonë në Selanik, 3 600 euro.
2) Djali, Endri Poda, të ardhura nga paga si asistent profesor, doktorant në Universitetin e Gjenevës, Zvicër, 66 067 franga zvicerane.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja cash, shtuar me 120 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja e llogarisë bankare në Bankën Kombëtare Greke në Selanik, shtuar me 9 000 euro, pjesa takuese 50 %.
3) Gjendja e llogarisë bankare në Bankën Kombëtare Greke, shtuar me 9 600 euro, pjesa takuese 50 %.
4) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 euro, pjesa takuese 50 %.
5) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 935 euro, pjesa takuese 50 %.
6) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 108 dollarë, pjesa takuese 50 %.
7) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 60 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
8) Gjendja e llogarisë së përbashkët bankare në Bankën Kombëtare Greke në Selanik, 17 000 euro, pjesa takuese 50 %.
9) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 1 949 786 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka