Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Hungari në vlerën 24 816 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and Copyright
1) Të ardhura nga shtëpia botuese “Dita 2000” në vlerën 20% të shitjeve vjetore.
2) Të ardhura si autore e tekstit të historisë në vlerën 100 000 lekë.
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function103%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 40 000 euro për një hua marrë nga zonja Aishe Hajredini.