Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si ambasador, 1860 euro/muaj.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja në bankë, 700 000 lekë.
2) Pronar i një ap. me sip. 90 m2, në Tiranë.
3) Pronar i një shtëpie me sip. 67 m2, te Mali i Robit.
4) Pronar i një makine “Benz”.
5) Bashkëshortja, pronare e një makine “Citroen”.
6) Detyrim për t'u shlyer nga të tretët, 15 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka