Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Bosnje Hercegovinë në vlerën 23 988 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentQira në vlerën 800 euro nga toka në pronësi në Kosovë, e cila shfrytëzohet nga familja.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function103%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -48 000 euro për një kredi në bankë të nivelit të dytë.