Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 506 566 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesa obligacionesh, 373 065 lekë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si audituese në Kontrollin e Lartë të Shtetit, 851 115 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga obligacione, 728 486 lekë.
3) Vajza, të ardhura nga Fondi Ekselencës për studime jashtë vendit, 29 978 paund.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function115%
Others
1) Kursime vjetore familjare, 920 000 lekë.
2) Bashkëshortja, celur më 25.11.2016 kartë krediti me limit 1 200 euro.