Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga mujore Personale e Komisioneve të Posacme të Shpronësimit nga data 01.01.2016 deri në datën 31.12.2016 në vlerën 1 110 640 lekë neto
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateTë ardhura nga paga mujore e bashkëshortes në vlerën 840 000 lekë vjetore neto nga data 01.01.2016 deri në datën 31.12.2016
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka