Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 921 501 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qira ap., 6 007 euro.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga dhe shpërblime si nëndrejtore e DRSKSH, Tiranë, 914 040 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function129%
OthersKursime nga pagat, 500 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Shlyer për vitin 2016 vlera -202 000 lekë për kredi për strehim marrë në vitin 2001 me principal 5 000 000 lekë. Më 31 dhjetor mbeten pa shlyer dhe 1 840 592 lekë.