Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputete, 2 483 718 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja Znj. Mirela Ndini, të ardhura nga paga, 823 780 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje llogarisë së pagës më 31 dhjetor 0 lekë, pakësuar me 101 078 lekë.
2) Gjendje llogarisë së pagës më 31 dhjetor 95 964 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë së pagës më 31 dhjetor 3 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka