Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura në vlerën 1 683 496 Lekë nga paga si Deputet pranë Kuvendit të Shqipërisë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëjetuesja, Znj. Enkeleda Latifi, të ardhura në vlerën 412 203 Lekë nga puna si mësuese pranë Zyrës Vendore Arsimore Gramsh.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersLlogari rrjedhëse pranë një banke të nivelit të dytë me gjendje 657 309 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka