Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsNuk ka
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, Z. Hazis Meta, të ardhura në vlerën 15 000 Lekë nga paga pranë Hipotekës Qendrore në Tiranë, për periudhën 19 Dhjetor 2018-31 Dhjetor 2018.
2) Djali, Z. Rei Meta, të ardhura neto në vlerën 240 000 Lekë nga paga pranë firmës M&D për periudhën 19 Dhjetor 2018-31 Dhjetor 2018.
3) Vajza, Znj. Santeliana Meta, të ardhura në vlerën 173 333 Lekë nga paga pranë Ministrisë së Brendshme.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersKredi konsumatore bankare me gjendje detyrimi të pashlyer 958 707.25 Lekë në 31.12.2018, e pandryshuar nga deklarimi fillestar 2018.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka