Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si drejtor i Ujësjellës-Kanalizimeve, Fushë-Arrëz, 638 040 lekë/vit.
2) Të ardhura nga paga e fundit e muajit dhjetor 2017, shuma 53 000 lekë/muaj.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Mira Leka, të ardhura nga puna si shitëse në dyqan, 23 333 lekë/muaj.
2) Bashkëshortja, Znj. Mira Leka, të ardhura si fitim nga aktiviteti i dyqanit, 53 349 lekë/vit.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Të ardhura nga shitja e autoveturës tip “Daimler Chrysler”, 4 000 euro.
2) Gjendja cash, të ardhura nga shitja e kamionit më 19.08.2015, shuma 900 000 lekë.
3) Deklaruesi së bashku me bashkëshorten jeton një banesë që është në bashkëpronësi të tyre dhe disa familjarë të tjerë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka