Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto si administrator i Ujësjellës-Kanalizimeve, Shkodër, 97 000 lekë/muaj.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Age Molla, të ardhura neto nga puna si teknike ndërtimi në hidrocentralin e Komanit, 60 000 lekë/muaj.
2) Djali, Z. Emiljano Molla, të ardhura neto nga puna në bashkinë Shkodër, 28 000 lekë/muaj.
3) Djali, Z. Kristjano Molla, të ardhura neto nga puna në Eurotruck sh.p.k, 25 000 lekë/muaj.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersTë ardhura nga shitja e makinës tip “Mercedes” më 16.09.2017 në pronësi të djalit, Z. Kristjano Molla, 990 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc

1) Pagesë vjetore, Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë, Intesa Sanpaolo Bank, 4 385.25 euro.
1) Pagesë vjetore, Universiteti Europian i Tiranës, 1 750 euro.