Ku shkojne parate e taksapaguesve shqiptare?

Money Map Albania

Sa eshte e vlera e shpenzimeve qeveritare dhe si shperndahen ato?

Open Spending Albania eshte pjese e Open Data Albania, ku mund te gjeni informacion mbi shpenzimet qeveritare dhe indikatore te ndryshem socio-ekonomike per Shqiperine.

Open Data Albania