Transaksion Thesari 2015-2017- Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) (Mbi 1,548 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,600,495,017.00 1,548 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) Bledar Dora Tirane 73,200 2017-11-15 2017-11-23 52210930012017 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Mei pagese blerje pompa fat nr 79 dt 9.11.2017(43467920) up 42 dt 8.11.2017 fh 5 dt 9.11.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) EKOPRODUKT&PLANET STORE Tirane 28,000 2017-11-15 2017-11-20 52110930012017 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Mei blerje materiale te ndryshme fat 52 dt 14.10.2017(40154494) up 44 dt 13.11.2017 proces verbl dt 14.11.2017 fh 18 dt 14.11.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) EFEKT Tirane 30,000 2017-11-15 2017-11-20 52410930012017 Sherbime te tjera MEI pagese fonie , Urdheri nr 37, date 31.10.2017, Fature nr 42(10156842), date 1.11.2017, Proces verbal dt 31.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) Blerta Topulli Tirane 13,000 2017-11-15 2017-11-20 52310930012017 Shpenzime per pritje e percjellje Mei pages lule . up nr 38 dt 31.10.2017 proc-verbal 31.10.2017 fh nr 17 dt 1.11.2017 fat nr 38 (8032135) dt 1.11.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) AR & LO Tirane 97,920 2017-10-24 2017-11-14 46310930012017 Udhetim jashte shtetit MEI PAGESE BILETE AVIONI FAT NR 1162(54238062)DT 29.9.2017 kontrate 308/2 dt 29.9.2017 MARRVESHJE 26688/7 DT 14.12.2016 AUTORIZIM NR 308 DT 29.9.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA E TIRANES Tirane 81,500 2017-11-13 2017-11-14 51410930012017 Udhetim i brendshem MEI dieta,urdher nr 190 dt 08.11.2017,dieta nentor 2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,500 2017-11-13 2017-11-14 51610930012017 Udhetim i brendshem MEI dieta,urdher nr 190 dt 08.11.2017,dieta nentor 2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 49,302 2017-11-10 2017-11-14 50510930012017 Posta dhe sherbimi korrier Mie pages sherbim postar fat nr 4838(50294938) dt 26.10.2017 kontrat vazhdim
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) Blerta Topulli Tirane 13,000 2017-11-10 2017-11-14 50610930012017 Shpenzime per pritje e percjellje Mei pages lule . up nr 32 dt 2.10.2017 proc-verbal 2.10.2017 fh nr 16 dt 3.10.2017 fat nr 32 (8032132) dt 3.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) ANSIG Tirane 122,100 2017-10-24 2017-11-14 45810930012017 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit MEI PAGESE sigurim makine up nr 31 dt 27.9.2017 ftese oferte 29.9.2017 fatura nr 271 (53648271) dt 29.9.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 18,585 2017-11-13 2017-11-14 51010930012017 Posta dhe sherbimi korrier MEI abonim shtypi,fat nr 596,597 dt 07.11.2017(50284818,50284819),Kontrate nr 7251/3, date 04.01.2017, Urdher Prokurimi nr 01, date 04.01.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BAR RESTAURANT PIAZZA Tirane 64,340 2017-11-13 2017-11-14 51010930012017 Shpenzime per pritje e percjellje MEI pritje-percejllje, program nr 134/1 dt 29.10.2017,fat nr 283 dt 03.01.2017,seri 53557885
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) MONARC GROUP Tirane 70,000 2017-11-10 2017-11-14 51910930012017 Shpenzime per pritje e percjellje Mei pages shpenzim pritje urdher 691 dt 1.10.2017 fat nr 797(39913497) dt 21.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) DRITAN XHAFE RI Tirane 60,000 2017-11-10 2017-11-14 49310930012017 Sherbim per ngrohje Mei sherbim riparimi up 28 dt 20.7.2017 proces verbal fatura nr 84(32308344 dt 26.7.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA CREDINS Tirane 39,500 2017-11-13 2017-11-14 51510930012017 Udhetim i brendshem MEI dieta,urdher nr 190 dt 08.11.2017,dieta nentor 2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA CREDINS Tirane 16,500 2017-11-10 2017-11-14 51810930012017 Udhetim i brendshem MEI pagese Dieta ne leke, urdher nr 190, date 8.11.2017, nr i punonjesve 2, bordero bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA CREDINS Tirane 17,000 2017-11-10 2017-11-14 49210930012017 Shpenzime per honorare MEI Pagese Honorari AZHT, shkresa nr 1131, date 25.10.2017, mbajtur Tatim ne Burim
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) GOLDEN EAGLE Tirane 144,046 2017-10-24 2017-11-14 47110930012017 Shpenzime per pritje e percjellje mei pages shpenzime pritje urdher 5804/1 dt 4.9.2017 fat nr 281126 dt 15.9.2017 fh 7 dt 20.8.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA CREDINS Tirane 30,000 2017-11-10 2017-11-14 49110930012017 Te tjera transferta tek individet MEI pagese shpenzime transporti urdher 25 dt 22.9.2017 bordero bashkalidhur
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 97,500 2017-11-10 2017-11-14 51710930012017 Udhetim i brendshem MEI dietat e muajit Tetor 2017, urdher 190 dt 8.11.2017, bordero bashkelidhur, punonjes me kontrate
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) Mario Gegolli Tirane 8,670 2017-11-10 2017-11-14 50410930012017 Shpenzime te tjera transporti Mei larje makine fat nr 39(10799739)31.10.2017 up nr 3 date 16.1.2017 kontrate 307/1 dt 16.1.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) ODISEA TRAVEL & TOURS Tirane 74,000 2017-10-24 2017-11-14 45910930012017 Udhetim jashte shtetit MEI Pagese BILETE avioni, Fatura nr 1202 (50439402), date 29.9.2017, Autorizimi nr 299, date 29.9.2017, kontrate nr299/3 dt 29.9.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) AR & LO Tirane 128,520 2017-10-24 2017-11-14 46210930012017 Udhetim jashte shtetit 1093001 PAGESE akomodim hoteli autorizim nr 308 dt 29.9.2017 fat nr 1151(54238051) dt 29.9.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 119,548 2017-11-10 2017-11-14 50110930012017 Elektricitet 1093001 MIE pages energji elektrike muaji shtator 2017 fat nr 243469384 dt 28.9.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) ODISEA TRAVEL & TOURS Tirane 67,200 2017-10-24 2017-11-14 46010930012017 Udhetim jashte shtetit MEI Pagese BILETE avioni, Fatura nr 1200 (50439400), date 29.9.2017, Urdher nr 4693/1 date 25.9.2017, kontrate nr295/2 dt 28.9.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) REDIN ZYLFO Tirane 79,000 2017-11-13 2017-11-14 52010930012017 Shpenzime per pritje e percjellje MEI materiale,up nr 33 dt 02.10.2017,pv dt 02.10.2017,fat nr 112 dt 02.10.2017 seri 11386709,fh nr 15 dt 02.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) DORINA KARAISKAJ Tirane 170,046 2017-11-10 2017-11-14 50210930012017 Udhetim jashte shtetit Mei pages udhetim urdher 586 dt 6.10.2017 ftese ofert 586/1 dt 9.10.2017 njoftim fitusi 586/2dt 10.10.2017 kontrate 586/3 dt 10.10.2017 fat nr 316(52392274) dt 10.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) DORINA KARAISKAJ Tirane 133,275 2017-11-10 2017-11-14 50310930012017 Udhetim jashte shtetit Mei pages akomodim hotel urdher 586 dt 6.10.2017 ftese ofert 586/1 dt 9.10.2017 njoftim fitusi 586/2dt 10.10.2017 kontrate 586/3 dt 10.10.2017 fat nr 317(52392276) dt 10.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) DORINA KARAISKAJ Tirane 137,700 2017-10-24 2017-11-14 46110930012017 Udhetim jashte shtetit MEI pagese avioni,Urdher 4692/1 dt 25.9.2017,Fat nr298(52392255) dt 27.9.2017.kontrate nr 277/2 dt 27.9.2017,Marveshje kuader nr2688/7 dt 14.12.2016,
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) SymbioticA Tirane 331,254 2017-11-13 2017-11-14 40910930012017 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete te tjera MEI pagese TVSH kontrate nr 345/2 dt 04.12.2013,kerkese nr 13330/22 dt 20.09.2017,urdher nr 43 dt 02.10.2017,fat nr 12-2017 dt 17.07.2017,seri 31924180
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) SymbioticA Tirane 331,254 2017-11-10 2017-11-14 40910930012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MEI PAGESE TVSH QYTET STUDENTI nr 2 FAT NR 12-2017 (31924180) DT 17.7.2017 KONTRATE NR 345/2 DATE4.12.2017 KERKESE 13330/22 DT 20.9.2017 URDHER NR 43 DT 2.10.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) DELTA PUBLICITY Tirane 53,333 2017-11-13 2017-11-14 51210930012017 Sherbime te tjera MEI sherbim monitorimi i medias se shkruar dhe asaj elektronike, Fatura nr 17 (51050217), date 31.10.2017, Kontrata nr 1415/1, date 23.03.2017, UP nr 09, date 13.03.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) Geo - NB Consulting Tirane 600,000 2017-11-10 2017-11-14 41010930012017 Sherbime te tjera Mei pagese vlersuesh demesh fat nr 4 (17344973) dt 23.6.2017 kontrate 4756/7dt 21.4.2017 urdher nr 15 dt 18.4.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) InfoSoft Office Tirane 2,197,658 2017-11-10 2017-11-14 50810930012017 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Mei pages blerje toner fat nr 228924123 dt 11.9.2017 fh 12dt 11.9.2017 kontrat 4835/2 dt 31.7.2017 autorizim 4835 dt 6.7.2017
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 462,074 2017-11-01 2017-11-03 48710930012017 Paga baze Mei paga muaji tetor 2017, pl 13 fk 13 bordero bashkalidhur, praktikantet
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,186,787 2017-11-01 2017-11-02 48410930012017 Shtese page per vjetersi ne pune MEI pagat e muajit Tetor 2017, Plani 124, fakti 14, bordero bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 102,746 2017-11-01 2017-11-02 48810930012017 Shtese page per vjetersi ne pune Mie pagat e muajit tetor 2017, fakti 5 pl 3, bordero bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 33,295 2017-11-01 2017-11-02 489109300120171 Shtese page per vjetersi ne pune MEI pagat e muajit Tetor 2017, Plani 5, fakti 1, bordero bashkelidhur, punonjes me kontrate
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) UNION BANK SHA Tirane 91,307 2017-11-01 2017-11-02 48310930012017 Shtese page per vjetersi ne pune MEI pagat e muajit tetor 2017, Plani 124, fakti 1, bordero bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,990,378 2017-11-01 2017-11-02 48210930012017 Paga baze Mie pagat e muajit tetor2017, fakti 124 pl 31, bordero bashkelidhur
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave