Transaksion Thesari 2012 & 2013 - Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek [email protected]. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 440,764,773.00 1,169 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 135,671 2012-02-01 2012-02-01 6310060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/2
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA CREDINS Tirane 53,125 2012-02-01 2012-02-01 6810060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 53,125 2012-02-01 2012-02-01 6710060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 50,000 2012-02-01 2012-02-01 5710060012012 606 MPPT shp transporti janar 2012 urdher 51 01.04.2010
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 129,145 2012-02-01 2012-02-01 6210060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/2
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 49,259 2012-02-01 2012-02-01 5910060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 341,283 2012-02-01 2012-02-01 6610060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/5
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 35,000 2012-02-01 2012-02-01 5510060012012 606 MPPT shp transporti janar 2012 urdher 51 01.04.2010
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 613,712 2012-02-01 2012-02-01 6410060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/10
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,009,124 2012-02-01 2012-02-01 7110060012012 605 MPPT kuotizacione shkr 5570/1 10.01.2012 shkr IMO 13.12.2011 5847 GBP me kurs 172 leke kom 20GBP me kurs 172
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 4,771,643 2012-02-01 2012-02-01 6110060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/10
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 35,000 2012-02-01 2012-02-01 5610060012012 606 MPPT shp transporti janar 2012 urdher 51 01.04.2010
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 15,000 2012-02-01 2012-02-01 5410060012012 606 MPPT shp transporti janar 2012 urdher 51 01.04.2010
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 57,369 2012-02-01 2012-02-01 61010060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 53,328 2012-02-01 2012-02-01 6510060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 2,255,069 2012-02-01 2012-02-01 5810060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/38
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) EAGLE MOBILE Tirane 205,736 2012-02-01 2012-02-02 6910060012012 600,602 MPPT shp telefoni dhjetor 2011 klienti C1001071
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 59,100 2012-02-01 2012-02-02 7010060012012 602 MPPT shp postare janar 2012 fat 1080 26.01.2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 44,780 2012-02-10 2012-02-13 7610060012012 600 MPPT leje e vitit 2011 Urdher i Min.Tran.119 19.12.2011 shkr 5348 29.12.2011 liste pagese bashkelidhur
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 44,813 2012-02-10 2012-02-13 7810060012012 600 MPPT tatim per lejet e pakryera 2011
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 235,042 2012-02-10 2012-02-13 7510060012012 600 MPPT leje e vitit 2011 Urdher i Min.Tran.128,130 28.12.2011 129 29.12.2011 shkr 5722/2 27.12.2011 liste pagese bashkelidhur
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) EAGLE MOBILE Tirane 12,350 2012-02-10 2012-02-13 7810060012012 600 MPPT telefon dhjetor 2011 klienti C1001071
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 50,000 2012-02-10 2012-02-14 7410060012012 606 MPPT ndihme e menjehershme urdher 116 16.12.2011 liste pagese
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,962,325 2012-02-16 2012-02-17 8110060012012 600,601 MPPT sigurime janar 2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,114,140 2012-02-16 2012-02-17 8010060012012 600 MPPT tatime janar 2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 162,066 2012-02-16 2012-02-17 8210060012012 600,601 MPPT sigurime janar 2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,392,970 2012-02-16 2012-02-17 8310060012012 606 MPPT shpenzime varrimi janar 2012 shkr 688 24.01.2012 shk 1-68 07.02.2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) COFFEE CLUB Tirane 34,000 2012-02-16 2012-02-21 7210060012012 602 MPPT shpenzime pritje up 43 05.09.2011 pv 06.09.2011 ft 1703 08.09.2011 fh 40 08.09.2011 e perseritur
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 118,310 2012-02-20 2012-02-21 9310060012012 602 MPPT uje janar 2012 kont 2-B-159334-1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 466,300 2012-02-20 2012-02-21 8410060012012 1006001 602 MPPT energji elektrike janar 2012 kont A107838
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) SILVANA SHAKA Tirane 18,200 2012-02-16 2012-02-21 8710060012012 602 MPPT lavazh autom.dhjetor 2011 up 1/1 05.01.2011 pv 10.01.2011 fat 129 03.01.2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 455,012 2012-02-20 2012-02-21 8610060012012 1006001 602 MPPT telefon janar 2012 klienti 1241188026
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 379,641 2012-02-20 2012-02-21 8510060012012 1006001 602 MPPT telefon janar 2012 klienti 1366385050
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 11,186 2012-02-29 2012-02-29 9610060012012 602 MPPT telefon janar 2012 nr regj 107551451 M Hasanaj
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 4,733,963 2012-03-01 2012-03-01 10610060012012 600 MPPT paga shkurt nr pun 152/84
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 52,500 2012-03-01 2012-03-01 11210060012012 600 MPPT paga shkurt nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 56,694 2012-03-01 2012-03-01 10510060012012 600 MPPT paga shkurt nr pun 152/1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 2,232,421 2012-03-01 2012-03-01 10310060012012 600 MPPT paga shkurt nr pun 152/38
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) EAGLE MOBILE Tirane 185,554 2012-03-01 2012-03-01 11410060012012 600,602 MPPT telefon janar 2012 klienti C1001071
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 304,182 2012-03-01 2012-03-01 11110060012012 600 MPPT paga shkurt nr pun 152/5