Transaksion Thesari 2012 & 2013 - Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535)

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek [email protected]. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,456,652,060.00 1,021 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 60,885 2012-06-12 2012-06-14 22010160012012 602-Aparat.Min.Brende telefon shk 3971/7 12.06.2012 kodi 520851 maj 2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) EAGLE MOBILE Tirane 19,203 2012-06-08 2012-06-20 21510160012012 600+602-APARATI I MIN SE BRENDHSME TELEFON SHKRESA 3971/3 DT 08.06.12 ABONENTI 2177414+2188317 FAT MAJ 2012 KLIENTI C1005314
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 775,796 2012-06-08 2012-06-20 21610160012012 600+602-APARATI I MIN SE BRENDHSME TELEFON SHKRESA 3971/4 DT 08.06.12 FAT 1333484275 +1346085093+1783805227
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) DREJTORIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQEROR Tirane 4,560 2012-06-12 2012-06-25 22110160012012 602-Aparat.Min.Brende libreza te kontr sig shoq
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 387,000 2012-06-25 2012-06-26 22210160012012 606-Aparat.Min.Brende transferte per shtetas te huaj VKM 581 10.08.2011 udhez.33 24.02.2012 shkr 4392 21.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ADEL PRINT Tirane 11,516,160 2012-06-15 2012-06-28 21710160012012 602-Aparat.Min.Brende blerje certifikata up 13 24.01.2012 nj fit 13/10 03.05.2012 kont 13/12 21.05.2012 fat 126 05.06.2012 ,119 01.06.2012,116 28.05.2012 fh 21,05.06.2012 22 06.06.2012 23 07.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 35,450 2012-06-18 2012-06-29 0810160012012P1 231-Aparat.Min.Brende tatim ne burim konsulente
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 82,358 2012-08-01 2012-08-02 27010160012012 600-Aparat.Min.Brende paga korrik 2012 nr pun 223/223
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 665,399 2012-08-01 2012-08-02 26810160012012 600-Aparat.Min.Brende paga korrik 2012 nr pun 223/223
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA E TIRANES Tirane 270,000 2012-07-25 2012-08-02 26410160012012 602-aparati i min se brendhsme pagese vendime gjyqesore Gjenovefa Budo vend 648 18.03.2011
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 10,875,506 2012-08-01 2012-08-02 26510160012012 600-Aparat.Min.Brende paga korrik 2012 nr pun 223/223
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 840,774 2012-07-25 2012-08-02 26110160012012 602-aparati i min se brendhsme vendime gjyqesore Osman Losha vendim gjykate 29 05.03.2009
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 375,226 2012-08-01 2012-08-02 26610160012012 600-Aparat.Min.Brende paga korrik 2012 nr pun 223/223
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA E TIRANES Tirane 542,337 2012-08-01 2012-08-02 26710160012012 600-Aparat.Min.Brende paga korrik 2012 nr pun 223/223
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 623,101 2012-08-01 2012-08-02 26910160012012 600-Aparat.Min.Brende paga korrik 2012 nr pun 223/223
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) A R D I Tirane 78,880 2012-07-25 2012-08-02 25910160012012 231-aparati i min se brendshme instalim panel elektrik fat 54 30.03.2012 pv marrje dorzim 30.03.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,476,973 2012-08-03 2012-08-03 29610160012012 605-Aparat.Min.Brende transferte me jashte 25000 euro me kurs 138.9 leke VKM 693 18.06.2012 shkr 3002 02.05.2012 kuotizacione
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 100,000 2012-08-07 2012-08-08 27210160012012 602-Aparat.Min.Brende rimb shp karburanti shk 582 20.04.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 2,116,210 2012-08-07 2012-08-09 28110160012012 1016001 602-Aparat.Min.Brende energji elektrike kont A107840,A107843
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 95,330 2012-08-07 2012-08-09 28010160012012 602-Aparat.Min.Brende uje nqershor 2012 fat 1206 28.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 2,536,755 2012-08-06 2012-08-14 27510160012012 602-Aparat.Min.Brende bl leter kont 4/18 05.06.2012 fat 80402629 28.06.2012 pv marrje dorzim 28.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 191,000 2012-08-06 2012-08-14 27710160012012 602-Aparat.Min.Brende vendim gjyqesor Mehmet Bardhoshi shk 3540/6 10.07.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 1,350,000 2012-08-06 2012-08-14 29510160012012 602-Aparat.Min.Brende vendim gjyqesor Bajram Bistri shk 1643/6 16.07.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALBANIAN SATELLITE COMMUNICATIONS Tirane 7,630,125 2012-08-06 2012-08-14 27110160012012 602-Aparat.Min.Brendesherbim konektiviteti kont vazhd 47/6 05.10.2010 fat 107926361 31.07.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,500,000 2012-08-06 2012-08-14 27610160012012 602-Aparat.Min.Brende vendim gjyqesor shkr nr 3540/6 10.07.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) AL - JANI Tirane 461,796 2012-08-06 2012-08-14 28710160012012 602-Aparat.Min.Brende rikonstr salla emergj.fat 10 13.09.2011 sit 13.09.2011 pv marrje 13.09.2011
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 872 2012-08-06 2012-08-14 29310160012012 602-Aparat.Min.Brende rimb shp telefoni shk 5433/8 02.08.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 71,906 2012-08-07 2012-08-15 27310160012012 602-Aparat.Min.Brende rimb shp telefoni shk 5433/8 02.08.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 131,481 2012-08-08 2012-08-15 27810160012012 602-Aparat.Min.Brende abonim shtypi VKM nr 241 dt 31.03.2011 kontr nr 4794/1 dt 5.01.2012 fat nr 555 dt 4.07.2012 sr 0213634
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) SOFRA E ARIUT Tirane 345,350 2012-08-07 2012-08-15 28410160012012 602-Aparat.Min.Brende pritje percjellje prog 4174 12.06.2012 fat 31 12.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 479,000 2012-08-07 2012-08-15 28610160012012 602-Aparat.Min.Brende bl.lule fat 496 11.06.2012 fh 25 11.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 4,000 2012-08-07 2012-08-15 28510160012012 602-Aparat.Min.Brende telefon fat 682007899 20.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 699,674 2012-08-07 2012-08-15 28310160012012 602-Aparat.Min.Brende telefon qershor 2012 nr kl 1333484275,1346085093,1783805227
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ADEL PRINT Tirane 5,897,385 2012-08-08 2012-08-16 29710160012012 602-Aparat.Min.Brende blerje certifikata kont 13/12 21.05.2012 fat 147 30.06.2012 fh 33 30.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) APIEDA Tirane 30,000 2012-08-13 2012-08-17 29910160012012 602-Aparat.Min.Brende mirmbajtje ashensori fat 37 29.06.2012 kartele teknike 6 29.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ELIS URUCI Tirane 195,000 2012-08-13 2012-08-17 30010160012012 602-Aparat.Min.Brende mirmbajtje paisje kont 505/4 25.01.2012 fat 115 30.07.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) MEDIA MAPO Tirane 52,800 2012-08-13 2012-08-17 30310160012012 602-Aparat.Min.Brende njoftim fat 391 29.06.2012 fat 380 25.06.2012 453,413,404 30.07.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,850 2012-08-13 2012-08-17 30610160012012 602-Aparat.Min.Brende bl.vlera te vogla fat 33 16.03.2012 fh 11 16.03.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 25,752 2012-08-13 2012-08-17 30910160012012 602-Aparat.Min.Brende pjesmarrje ne konference prog 4023/1 08.06.2012 fat 13 16.06.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 4,955,557 2012-08-13 2012-08-17 29810160012012 602-Aparat.Min.Brende toner kont 22/6 n05.06.2012 fat 80403201 12.07.2012 fh 34,35,12.07.2012