Transaksion Thesari 2012 & 2013 - Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535)

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek [email protected]. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
BANKA CREDINS 146,504,755.00 83 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,050 2012-02-07 2012-02-16 4510160012012 602-Aparat.Min.Brende rimbursim telefon,shkrese nr 615/1 dt 01.02.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 667,678 2013-01-09 2013-01-10 0410160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga dhjetor 2012 nr pun 224/224
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 651,893 2013-02-01 2013-02-04 1310160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga janar 2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 12,800 2013-02-08 2013-02-12 2810160012013 Apar.Min.Brend.rimb shp telefoni shkr 420/4 22.01.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 378,000 2013-02-19 2013-02-20 5210160012013 Aparati Ministrise Brendeshme cera per shtetas te huaj kont 927 07.02.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 3,788 2013-03-06 2013-03-11 7810160012013 Aparati Ministrise Brendeshme rimb shp.telefoni shkr 1630/3 05.03.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,100,000 2013-03-13 2013-03-15 0110160012013 Aparati Min. Brend.Proj.Pamt paga tetor dhjetor 2012 djeta prill nentor 2012 liste pagese
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,462,748 2013-03-13 2013-03-15 0310160012013 Aparati Min. Brend.Proj.Pamt supervizion sistemi i adresave transferte ne valute 22888 $ me kurs 107.6 leke kont vazhd 725/4 25.05.2011 shkr 86 10.11.2011,shk 3 01.03.2013 sit III 28.10.2011 permb shp.28.10.2011
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 151,138 2013-03-13 2013-03-18 0210160012013 Aparati Min. Brend.Proj.Pamt perkthime Dinora Aleksi kont 107/1 10.07.2012 mbajtur tatimi ne burim
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 6,102,211 2013-03-13 2013-03-18 04 10160012013 Aparati Min. Brend.Proj.Pamt supervizion sistemi i adresave transferte ne valute 56712 $ me kurs 107.6 leke kont vazhd 725/4 25.05.2011 shk 3 01.03.2013 sit IV 05..12.2011 fat 42 02.12.2011
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,076,860 2013-03-13 2013-03-18 0510160012013 Aparati Min. Brend.Proj.Pamt supervizion sistemi i adresave transferte ne valute 10008 $ me kurs 107.6 leke kont vazhd 725/4 25.05.2011 shk 3 01.03.2013 sit V 22.11.2012 fat 21 22.11.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 80,649 2013-03-21 2013-03-26 1210160012013 Aparati Min. Brend.Proj.Pamt diferenca kursi te dates 19.03.2013 per Spfaera
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 662,823 2013-03-01 2013-03-01 6810160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga shkurt 2013 nr pun 224/224
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 645,213 2013-04-01 2013-04-01 10010160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga mars 2013 nr pun 225
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 198,000 2013-04-03 2013-04-03 1510160012013 Projekti PAMT paga konsulenteve mars 2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 6,000 2013-04-15 2013-04-16 11610160012013 Aparati Ministrise Brend.djeta liste pagese 10.04.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,138 2013-04-04 2013-04-05 10710160012013 Aparati Ministrise Brendeshme rimb shp telefoni shkr 2328/1 01.04.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 198,000 2013-05-13 2013-05-15 2510160012013P Aparati Minist Bren Proj PAMT paga prill 2013 nr pun 2/2
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 316,112 2013-05-15 2013-05-15 3010160012013 Aparati Ministrise Brendeshme transferim me BB 2881,6 USD me kurs 109.7 leke fonde te pashpenzuara nga Granti Japonez.dhe i humbjeve te krijuara nga kursi kembimit
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 50,000 2013-05-10 2013-05-13 15510160012013 Aparati Ministrise Brendeshme ndihme ekonomike urdher MB 176 24.04.2013 liste pagese 09.05.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 46,100 2013-05-10 2013-05-14 15610160012013 Aparati Ministrise Brendeshme telefon mars 13 kodi shk 3174/2 09.05.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 568,502 2013-06-03 2013-06-03 18110160012013 Aparati Min.Brend. paga maj 2013 nr pun 218/218
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 198,000 2013-06-03 2013-06-13 3210160012013P Aparati Min.Brend.Proj PAMT paga maj 2013 nr pun 2/2
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 43,758 2013-06-10 2013-06-14 19110160012013 Aparati Minist Bren rimb shp telefoni liste pagese
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 565,193 2013-07-01 2013-07-01 26710160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga qershor 2013 nr pun 218/218
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 328,345 2013-07-09 2013-07-10 3810160012013 230 PROJEKTI PAMT PAGA E KONSULENTEVE QERSHOR 2013 LISTEPRESENZA QERSHOR 2013 FAT 13 +14 DT 01.07.13 PERMBLEDHESE 01.07.13 SHKRESA LIK 25+25/1 DT 28.06.13
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,850 2013-06-20 2013-08-05 24110160012013 Aparati Ministrise Brendeshme honorare shkr 616/8 14.05.2013 liste pagese
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 496,264 2013-08-04 2013-08-05 29210160012013 Ap.Min.Brend.paga korrik 2013 nr pun 218/216
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 317,362 2013-06-26 2013-08-05 310160012013P Aparati Ministrise Brend.Proj DRMAP pagese konsulenti shkurt maj 2013 urdher 2868/3 25.04.2013 kont vazh date 29.03.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 638,912 2013-05-02 2013-05-02 14010160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga prill 2013 nr pun 215/215
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 516,180 2013-09-03 2013-09-03 32210160012013 Ap.Min.Brend.paga gusht 2013 nr pun 218/216
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 3,200 2013-07-11 2013-09-25 28410160012013 Aparati Ministrise Brendeshme rimb shp telefoni shkr 4601/8 10.07.2013 liste pagese
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 554,285 2013-10-01 2013-10-02 38310160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga shtator 2013 nr pun 218/209
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 43,200 2013-08-12 2013-10-17 30710160012013 Aparati Min.Brend.shp.telefoni korrik 2013 shkr 5243/6 07.08.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,003,888 2013-10-17 2013-10-17 4610160012013PL Ap.Min.Brend.Proj Lamp,transferim ne BB i fondeve te paperdorura 35488 euro me kurs 141 leke shkresa nr 32 date 30.08.2013,Email i BB date 28.08.2013 konf.kursit kembimit nga banka credins i dates 17.10.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 582,387 2013-11-01 2013-11-01 40610160012013 Aparati Ministrise Brendeshme paga tetor 2013 nr pun 218/212
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 7,100 2013-11-14 2013-11-18 41610160012013 Aparati Ministrise Brendeshme rimb.shp.telefoni shkr 7477/2 12.11.2013
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 618,137 2013-12-02 2013-12-02 43110160012013 Aparati Minist Bren paga nentor 2013 nr pun 166/144
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 144,724 2013-12-04 2013-12-05 43510160012013 Aparati Minist Bren paga nentor 2013 (leje te zakonshme te pakryera)
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) BANKA CREDINS Tirane 37,800 2013-12-19 2013-12-20 46810160012013 Aparati Minist Bren rimbursim shp telefoni shkr 8396/3 16.12.2013