Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All NEW OFFICE ALBANIA All 13,957,550.00 79 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Gjykata e rrethit TIrane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 157,500 2012-02-17 2012-02-21 27 1029011 2012 602 Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane "blerje kancelari "" kont.shtese 197/8 dt.13.01.12 fat seri 89271253 dt.23.01.12 fh nr.2 dt.23.01.12
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 304,050 2012-02-17 2012-02-21 5520480012012 BOJE PRINT.E FOTOKOP. KESHILLI QARKUT
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 135,000 2012-02-17 2012-02-21 5620480012012 KANC. E LETER KESHILLI QARKUT
Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 292,350 2012-06-22 2012-07-13 18510880012012 604 A.M.SH.C kancelari up 8.6.2012 pv 11.6.2012 f 13.6.2012 s 01463099 fh 13.6.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 40,458 2012-03-20 2012-04-02 21610060542012 231 DPRR tvsh tuneli Tirane Elbasan shkr 380/1 16.03.2012 shk 144 24.01.2012 fat 520 22.12.2011 kont vazhd 09.09.2011
Garda e Republike Tirane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 43,800 2012-04-02 2012-04-12 8710160042012 602-Garda Republikes riparime,up nr 143/9 dt 21.02.2012,pv dt 24.02.2012,fat nr 67 dt 24.02.2012,seri 89271295
Drejtoria e Policise Rrugore (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 67,105 2012-04-03 2012-04-12 3210161122012 602-Drej.Polici.Rrugore mirembajtje,up nr 29 dt 28.10.2011,pv dt 26.12.2011,fat nr 476 dt 30.12.2011,seri 89271228
Garda e Republike Tirane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 399,442 2012-04-02 2012-04-12 8610160042012 602-Garda Republikes kancelari,up nr 143/2 dt 31.01.2012,pv dt 02.02.2012,fat nr 45 dt 03.02.2012,seri 89271273,fh nr 3 dt 03.02.2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 167,490 2012-04-11 2012-04-18 1410069032012 231 PIU PMU kancelari fat 01463022 fh 1 17.01.2012 27.03.2012 ,89271252 23.01.2012 up 4 17.01.2012 pv 17.01.2012
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 206,058 2012-04-13 2012-04-23 3021011412012 602 Min.Bashkia 1- kancelari up.nr.04 dt.24.01.2012,pv. dt.24.01.2012,fat.nr.31 dt.26.01.2012 seria 89271259 ,fh.nr.04 dt.26.01.2012
Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 91,414 2012-05-04 2012-05-11 137/210880012012 602amshc blerje kancelarie fat 87 dt 15.03.12 up 2 dt 12.03.12 pv dt 13.03.12 fl hyrje 2 dt 15.03.12
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 98,500 2012-05-10 2012-05-16 7721011412012 602 Njesia bashkiake 1- kancelari, up. 05 dt.24.01.2012 pv. dt.24.01.2012,fat. nr.34 dt.27.01.2012 seria 89271262 ,fh. nr. 05 dt.27.01.2012
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 251,440 2012-05-14 2012-05-21 15020480012012 PAISJE KOMPJ. KESHILLI QARKUT
Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 244,890 2012-05-16 2012-05-21 8610890012012 602 K.M.DH.P. BLERJE KANCELARI up nr 15 dt 7.05.2012 pv dt 8.05.2012 fat nr 134 dt 10.05.2012 sr nr 0143062 fh nr 8 dt 10.05.2012
Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 43,200 2012-05-29 2012-06-08 4510101022012 602 Agjens e Auditit te Fondeve te BE bl kancelari up nr 3 dt 29.05.2012 pv dt 29.05.2012 fat nr 102 dt 29.05.2012 sr nr 01463030 fh nr 05 dt 29.05.2012
Drejtoria e Policise Tirane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 479,988 2012-06-08 2012-06-20 17610160202012 602-Drej.Polic.Qarku.Tirane materiale up 53 17.05.2012 pv 18.05.2012 fat 145 18.05.2012 fh 49 18.05.2012
Garda e Republike Tirane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 62,500 2012-06-19 2012-06-29 21810160042012 602-Garda Republikes bl tonera fat 170 12.06.2012 fh 9 12.06.2012
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 91,500 2012-06-19 2012-06-29 21820480012012 BL.KANCELERI KESHILLI QARKUT
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 7,804 2012-07-27 2012-08-03 64510060542012 231 DPRR T.V.SH tuneli Elbasan,kontrate dt 09.11.2011 ne vazhdim,shkrese nr 4094/1 dt 25.07.2012,326 dt 23.07.2012,fat nr 202 dt 19.07.2012,seri 01463130
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 216,690 2012-09-17 2012-09-18 14321011412012 602-MIN BASHKIA 1 KANCELERI UP 22 DT 03.09.12 PV 03.09.12 FAT 238 DT 04.09.12 SR 04053416 FH 21 DT 04.09.12
Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 59,680 2012-09-21 2012-09-24 14510101022012 602 Agjens e Auditit te Fondeve te BE kanceleri up.27,18.09.2012,f256,18.09.2012,s04053434,pv26,18.09.2012,fh26,18.09.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 5,272 2012-09-03 2012-09-04 68510060542012 231-DPRR TVSH SHKRESA 2851/1 DT 15.08.2012 FAT 146 DT 18.05.12
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 41,800 2012-10-08 2012-10-09 8921011612012 Agj.Konsumatorit lik miremb paisje urdh prok nr 27 dt 15.08.2012 proc verb dt 16.08.2012 fat 259dt 20.09.2012 seri 04053437 fl hyr nr 33 dt 20.09.2012
Drejtoria e Policise Rrugore (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 28,200 2012-10-18 2012-10-24 20510161122012 Drej.Polici.Rrugore mirmb paisjeve fat 284 11.10.2012
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 6,000 2012-11-08 2012-11-22 43020480012012 RIP.FOTOKOPJE KESHILLI QARKUT
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 120,530 2012-11-15 2012-12-13 18721011412012 MINI BASHKIA 1 KANCELERI UP 29 DT 05.11.12 PV 06.11.12 FAT 313 DT 09.11.12 SR 040563491 FH 30 DT 09.11.12
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 152,480 2012-11-15 2012-12-13 18821011412012 MINI BASHKIA 1 BOJE UP 30 DT 05.11.12 PV 06.11.12 FAT 314 DT 09.11.12 SR 04053491 FH 31 DT 09.11.12
Drejtoria e Policise Rrugore (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 29,900 2012-12-08 2012-12-18 25910161122012 Drej.Polici.Rrugore mirmbajtje paisje zyre fat 05108367 04.12.2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 11,562 2012-12-08 2012-12-20 6510069032012 231 PIU PMU RIP.FAXI uP.6 DT.31.10.12 PV 3&4 DT.05.11.12 FAT. 04053498 DT.14.11.12
Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 165,190 2013-01-25 2013-01-25 1910880012013 Agje.Mbesh.Shoq.Civile kancelari up 17.1.13 pv 17.1.13 f 21.1.13 s 04053375 fh 21.1.13
Qendra e Formimit Policor Tirane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 479,922 2013-02-07 2013-02-07 1710160032013 Qendra e Form.Policor kancelari up 3 23.01.2013 pv 30.01.2013 fat 30 30.01.2013 fh 6 30.01.2013
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 371,116 2013-02-18 2013-02-19 6520480012013 BOJE PRINTERI KESHILLI QARKUT ELBASAN
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 186,000 2013-02-18 2013-02-19 7220480012013 LETER KESHILLI QARKUT ELBASAN
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 65,800 2013-02-19 2013-02-20 6720480012013 BOJE PRINTERI KESHILLI QARKUT ELBASAN
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 105,730 2013-02-20 2013-02-21 2021011412013 602-MIN BASHKIA 1 KANCELERI UP 3 DT 21.01.13 PV 22.01.13 FAT 20 DT 23.01.13 FH 4 DT 23.01.13
Mini Bashkia 1 (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 228,500 2013-02-20 2013-02-21 2121011412013 602-MIN BASHKIA 1 KANCELERI UP 3 DT 21.01.13 PV 22.01.13 FAT 19 DT 23.01.13 FH 3 DT 23.01.13
Qarku Elbasan (0808) NEW OFFICE ALBANIA Elbasan 9,000 2013-02-21 2013-02-22 6620480012013 BOJRA KESHILLI QARKUT ELBASAN
Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 161,700 2013-02-25 2013-02-25 4810100972013 602 DPPParave .bl leter a4 up dt 18.2.2013, procesverb dt 20.2.2013, ft seri 05108410 dt 20.2.2013fh dt 20.2.2013
Garda e Republike Tirane (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 414,200 2013-03-05 2013-03-07 6810160042013 Garda e Republikes blerje tonera up 237 25.01.13 p0v 04.02.13 fat 38 04.02.13 fh 2 04.02.13
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) NEW OFFICE ALBANIA Tirane 22,684 2013-03-22 2013-03-26 19910060542013 231-ARrSh Tvsh per Njesisne e re te Menaxhimit - Shkr Nr. 1076/1 Dt 20.03.13 Fat Nr. 365 Dt 19.12.2012 Ser 05108393 Kontrata Nr. Goods/2012 Dt 03.11.13