Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek [email protected]. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Komiteti i Ndihmes Ligjore (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 115,053 2012-02-01 2012-02-01 610141032012 600 Kom.Shtet.Ndih.juridike pagat e muajit janar 2012 nr.pun plan 6 fakt 5
AKTI (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,000 2012-02-01 2012-02-01 2210870082012 602 A.K.T.I Page per sanitaren janar 2012
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) BANKA CREDINS Tirane 278,707 2012-02-01 2012-02-01 55/1011001/2012 600 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES PAGE DT 1.12.2011BORDERO JANAR 2012 NR. PUN .PLAN 116 FAKT 110
Drejtoria Rajonale e Qendres Levizese e Formimit Profesional Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 244,731 2012-02-01 2012-02-01 610251052012 600 DRFPL PAGA JANAR 2012 PL 6 FAKT 6
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA CREDINS Tirane 53,125 2012-02-01 2012-02-01 6810060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Agjencia Sherbimit Arkeologjik (3535) BANKA E TIRANES Tirane 88,548 2012-02-01 2012-02-01 1810120852012 600 Agj. SH .ARKEOLOGJIK PAGA Janar 2012 ME BORDERO NR IPUNONJESVE PL 13 FAKT 13
Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 15,000 2012-02-01 2012-02-01 1710101022012 602 Agjens e Auditit te Fondeve te BE SHPENZ TRANSPORTI ligji nr 10160 VKM nr 545 2011 listepagesa janar 2012
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,307,753 2012-02-01 2012-02-01 6110250012012 600 AP MIN PUNES PAGA JANAR 2012 PL 106/11
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 53,125 2012-02-01 2012-02-01 6710060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 116,922 2012-02-01 2012-02-01 1410160072012 600-Qen.Sher.Admin.Mjet.Tran pagat Janar 2012,liste dt 031.02.2012,nr i punonjesve plan135/fakt135
Agjensia e Kontrollit Shteteror te Eksporteve (AKSHE) (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,920 2012-02-01 2012-02-01 1610171262012 600,AKSHE,USHQIME JANAR 2012,LIST PAGESE 2012,VKM 524 D 30/7/04
Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,099,052 2012-02-01 2012-02-01 2110120012012 600 M.T.K.R.S PAGA Janar 2012 ME BORDERO NR I PUNONJESVE PL. 20 FAKT 20
K.O.K Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 340,175 2012-02-01 2012-02-01 410120552012 600 KOKSH pagat baze,vjetersi,pozicioni,paaftesi,shtese grade,tjera pl 7 fk 7
Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,199,980 2012-02-01 2012-02-01 7510110402012 600 Up Gjeologji Miniera paga janar 2012 nr 98;17 lp 1.02.2012
Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 85,092 2012-02-01 2012-02-01 7810110402012 600 Up Inxh mek paga janar 2012 nr 83;1 lp 1.02.2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 50,000 2012-02-01 2012-02-01 5710060012012 606 MPPT shp transporti janar 2012 urdher 51 01.04.2010
Reparti Ushtarak Nr.6665 Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 88,548 2012-02-01 2012-02-01 101017080212 600 REP 6665 PAGA LIST PAGES JANAR 2012 NR PUN P/F 1/1
Sherbimi i Kontrollit te Brendshem (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 845,420 2012-02-01 2012-02-01 1110140982012 602-SH.K.Burgjeve paga muaji janar 2012 nr.punonj.plan /fakt 18
Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 313,290 2012-02-01 2012-02-01 1310820012012 600 KKKontabilitet paga janar 2012 nr pun pl 6 fakt 5
Bashkia Tirana (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 81,078 2012-02-01 2012-02-01 4521010012012
Mini Bashkia 3 (3535) BANKA AMERIKANE SHQIPTARE Tirane 30,000 2012-02-01 2012-02-01 2121011392012 606 Min.Bashkia 3-bonus nafte bordero dt.01.02.2012 sipas ligjit nr.10160 dt.15.10.2010
Komuna Baldushk (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 651,929 2012-02-01 2012-02-01 927970012012 600 kom baldushk paga janar 2012 nr pun pl fakt 24
Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) UNION BANK SHA Tirane 204,911 2012-02-01 2012-02-01 621011572012 P I U Bashkise paga janar 2012 nr pun 3-3
Zyra e Punes Gramsh (0810) CEZ SHPERNDARJE Gramsh 1,848 2012-02-01 2012-02-01 910250102012 1025010 Sa xhiruar faturen tuaj per klentin EL0G220004140440 per kontraten NR.G-140440
Qendra e Zhvillimit Ditor Lezhe (2020) UNION BANK SHA Lezhe 417,842 2012-02-01 2012-02-01 215 PAGAT JANAR 2012 QENDRA E ZHVILL DITOR LEZHE
Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,930,290 2012-02-01 2012-02-01 9 2382001 2012 ndihme Komuna Funar
Dega e Thesarit Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 143,133 2012-02-01 2012-02-01 01010100242012 PAGESE PER PAGA PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
Dega e Thesarit Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 135,894 2012-02-01 2012-02-01 10101003212 Skrapar;Dega e Thesarit;Paga List-pagesa 01-31/01/2012
Dega e Thesarit Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 142,345 2012-02-01 2012-02-01 1110100172012 paga te deges thesarit kucove kod.1010017
Zyra Arsimore Peqin (0827) BANKA KOMBETARE TREGTARE Peqin 1,391,888 2012-02-01 2012-02-01 3910111022012 Pagat nga Zyra Arsimore Peqin per muajin Janar 2012
Sp. Peqin (0827) TIRANA BANK Peqin 1,184,170 2012-02-01 2012-02-01 1210130802012 Pagat nga Spitali Peqin per muajin Janar 2012
Sp. Kavaje (3513) ALBTELEKOM SH.A. Kavaje 60,878 2012-02-01 2012-02-01 11/7330. SPITALI TELEFON DHJETOR 2011
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 246,392 2012-02-01 2012-02-01 04.1025053.2012 ZYRA E NDIHMES EKONOM 1025053 PER PAGAT 01.2012
Inspektoriati Shteteror i Punes Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 210,697 2012-02-01 2012-02-01 05/1025108/2012 (ISPEKTORIATI SHTETROR I PUNES 1025108) PAGA janar 2012
Zyrat e Regjistrimit Gjirokaster (1111) BANKA POPULLORE SHA Gjirokaster 47,430 2012-02-01 2012-02-01 1210140682012 ZYRA E REGJISTRIMIT TE PASURISE(1014068) PAGAT 1-31.01.2012
Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 38,500 2012-02-01 2012-02-01 13-1010018-2012 djeta personeli muaji janar 2012 Dega Thesarit Kukes
Dega e Thesarit Kukes (1818) NDRIÇIMI Kukes 17,900 2012-02-01 2012-02-01 14-1010018-2012 1010018 Fat nr 16 dt 30.01.2012 Dega Thesarit Kukes
Komuna Kalis (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 130,200 2012-02-01 2012-02-01 8/2552001-2012 keshilltare dhjetor2011-janar-2012 Kalise
Komisariati i Policise Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 460,272 2012-02-01 2012-02-01 2210160282012 1016028 KOMISARIATI POLIC GJIROK PER PAGAT 1-31.01.2012
Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 106,360 2012-02-01 2012-02-01 45/1011011/2012 DREJT ARSIMORE GJIROKASTER(1011011) PAGAT JANAR 2012