Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 2 323 303 Lekë nga paga dhe shpërblimet si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura në vlerën 230 000 Lekë nga qiradhënia e një dyqani sipas kontratës 1 vjeçare, 16.01.2019-16.01.2020.
2) Të ardhura në vlerën 345 000 Lekë nga qiradhënia e një lokali sipas kontratës 1 vjeçare, 16.01.2019-16.01.2020.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Avonila Qefalia, të ardhura në vlerën 948 000 Lekë nga paga dhe shpërblimet si Shefe Sektori që nga data 18.07.2016 pranë Ministrisë së Brendshme, Tiranë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Llogari bankare me burim të ardhura nga paga dhe nga qiratë, gjendja 451 982 Lekë në 31.12.2019.
2) Bashkëshortja, Znj. Avonila Qefalia, gjendje 1 366 994 Lekë në datë 31.12.2019, në llogarinë bankare me burim të ardhura nga paga dhe kursimet familare.
3) Vajza, Znj. Klara Qefalia, gjendje të llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 89 597 Lekë në 31.12.2019.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka