Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 26)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adea PIRDENI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Albana KOÇIU Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Anila DENAJ Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Arben AHMETAJ Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Arbjan MAZNIKU Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Belinda BALLUKU Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Bledar ÇUÇI Këshilli i Ministrave PS mandati III Keshilli i Ministrave
Blendi GONXHJA Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Bora MUZHAQI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Delina IBRAHIMAJ Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Edi RAMA Këshilli i Ministrave PS mandati III Kryeministër
Edona BILALI Këshilli i Ministrave PS mandati III Keshilli i Ministrave
Elisa SPIROPALI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Elva MARGARITI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Ervin METE Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Evis KUSHI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Frida KRIFCA Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë
Igli HASANI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Majlinda DHUKA Këshilli i Ministrave PS mandati III Kryeministria
Milva EKONOMI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Mirela KUMBARO FURXHI Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Niko PELESHI Këshilli i Ministrave PS mandati III Keshilli i Minstrave
Ogerta MANASTIRLIU Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Olta XHAÇKA Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Taulant BALLA Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
Ulsi MANJA Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >