Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 61)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adem LALA Kryebashkiak 2015 Bashkia Has
Adriatik ZOTKAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Poliçan
Agron KAPLLANAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Mallakastër
Ahilea DEÇKA Kryebashkiak 2015 Bashkia Dropull
Altin TOSKA Kryebashkiak 2015 Bashkia Cërrik
Arben MALO Kryebashkiak 2015 Bashkia Kolonjë
Ardian KOKOMANI Kryebashkiak 2015 Bashkia Shijak
Arif TAFANI Kryebashkiak 2015 Bashkia Belsh
Armando SUBASHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Fier
Artur BARDHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Kurbin
Artur BUSHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Krujë
Bashkim SHEHU Kryebashkiak 2015 Bashkia Kukës
Basir ÇUPA Kryebashkiak 2015 Bashkia Klos
Beqir NUREDINI Kryebashkiak 2015 Bashkia Rrogozhinë
Besnik DUSHAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Tropojë
Bledjon NALLBATI Kryebashkiak 2015 Bashkia Devoll
Dritan LELI Kryebashkiak 2015 Bashkia Vlorë
Durim RROSHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Memaliaj
Edmond THEMELKO Kryebashkiak 2015 Bashkia Pustec
Eduart KAPRI Kryebashkiak 2015 Bashkia Pogradec
Elvis ROSHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Kavajë
Erion VELIAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Tiranë
Fatos TUSHE Kryebashkiak 2015 Bashkia Lushnje
Fiqiri ISMAILI Kryebashkiak 2015 Bashkia Vorë
Florjana KOKA Kryebashkiak 2015 Bashkia Sarandë
Fran FRROKAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Lezhë
Fran TUCI Kryebashkiak 2015 Bashkia Fushë-Arrëz
Fredi KOKONESHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Divjakë
Gëzim TOPÇIU Kryebashkiak 2015 Bashkia Maliq
Gjon GJONAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Pukë
Ilia STEFO Kryebashkiak 2015 Bashkia Kolonjë
Isa SAKJA Kryebashkiak 2015 Bashkia Kavajë
Jorgo GORO Kryebashkiak 2015 Bashkia Himarë
Juliana MEMAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Ura Vajgurore
Kastriot GURRA Kryebashkiak 2015 Bashkia Librazhd
Klement NDONI Kryebashkiak 2015 Bashkia Këlcyrë
Leonidha HRISTO Kryebashkiak 2015 Bashkia Finiq
Luiza MANDI Kryebashkiak 2015 Bashkia Libohovë
Luljeta DOLLANI Kryebashkiak 2015 Bashkia Gramsh
Majlinda BUFI Kryebashkiak 2015 Bashkisa Roskovec